Бериславський заклад дошкільної освіти
(ясла-садок) комбінованого типу №3 Бериславської міської ради

7 Грудня 2017

Електронна реєстрація в ДНЗ

Створення єдиної електронної бази даних реєстрації дітей розпочатого в Україні з 2011 року. Ця база дозволяє ефекгивніше контролювати кількість дітей, записаних у чергу до дошкільного навчального закладу, та прогнозувати наповшованість закладів.
Уніфікована система елекгронної реєстрації дітей дошкільного віку – система реєстрації, що створюється за єдиними правилами та вимогами і містить інформацію, необхідну для розв’язання організаційних завдань щодо збору, накопичення та обробки персональних даних про дітей дошкільного віку, які стоять на черзі на зарахування, зараховані та відвідують дошкільний навчальний заклад.

(Лист МОІІ України від 17.07.2013р. №1/9/499)

До уваги батьків!

Прийом та оформлення документів щодо запису в електронну чергу до дошкільного навчального закладу №3 здійснює куратор Власенко Наталя Василівна кожної п ’ятниці з 9.00 до 15.00
Інформацію щодо влаштування дитини до закладу за чергою можна одержати у Власенко I I.В. та контролювати просування вашої дитини в по черзі в електронному реєстрі – за електронною адресою – https://reg.isuo.org/

Відповідно до Положення про електронну реєстрацію дітей для прийому в дошкільні навчальні заклади заявником мають бути надані наступні відомості (в тому числі персональні дані, які надаються заявником з дотриманням вимог законодавства України):

Про дитину:
– Прізвище, ім’я, по батькові.
-Дата народження.
– Адреса проживання.
– Серія, номер свідоцтва про народження, дата видачі свідоцтва.
– Інформація про наявність встановлених пільг. -Дошкільний навчальний заклад, який обрали батьки або
особи, які їх замінюють.
– Бажаний рік для зарахування дитини до ДНЗ.

Про батьків:
– Прізвище, ім’я, по батькові батьків або осіб, які їх замінюють.
– Адреса зареєстрованого місця постійного проживання.
– Контактні дані (телефон, електронна адреса).

Занесення відомостей у заявку здійснюється виключно державною мовою (як написано у відповідних документах: свідоцтві про народження, довідці про пільги тощо). Заявник несе персональну відповідальність за достовірність відомостей, наданих в реєстраційній заявці.
Для підтвердження достовірності внесених відомостей заявник повинен упродовж 10 днів з дня подання електронної заяви звернутись до реєстратора обраного батьками дошкільного навчального закладу з оригіналами (копіями) документів (свідоцтво про народження; документ, що підтверджує пільги).
Заявка, заповнена форма якої не відповідає за змістом оригіналам документів, відхиляється реєстратором.
Заявник має можливість обрати лише один дошкільний навчальний заклад для реєстрації своєї дитини.

Зручно: скоро ми у соціальних мережах